Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

30 új mentõkatamaránt állítanak szolgálatba a Balatonon - tájékoztatott Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke.

14 619 darabra csökkent idén júniusban az eladott új autók száma Magyarországon. Ugyanekkor Európa-szerte 1,4 millió autót adtak el. A magyar visszaesés mértéke 9,4 az európai 8,7 százalékos volt.

40 ezer fontnyi pénzhalmaz közepén fotózgatott egy csecsemõt öt év börtönre ítélt apja. A román Adu Bunu a vádak szerint több mint 1 millió fontos csalással biztosított magának fény­ûzõ életet, amelyet rokonságának a pénzben fürdõ 9 hónapos gyermek képével szemléltetett.

42 dollárcentet (62 forint) halászott ki egy pláza szökőkútjából, s emiatt fogdába került egy M. László nevű, a floridai Bonita Springsben élő magyar állampolgár. A cselekedet a helyi törvények szerint lopásnak számít, mivel a szökőkútba dobott pénzt jótékony célra fordítják.

1700 dollárért, azaz 245 ezer forintért kínál eladásra egy amerikai grill webáruház egy szarvasmarhát. A négylábú Longhorn Steer természetesen nem élõ állat, hanem csupán egy dizájnos grillsütõ.

171 magyar sportoló név szerinti végleges nevezését fogadták el az augusztus 8-án kezdõdõ XXIX. nyári olimpiai játékokra.

6 000 000 fontot ajánlottak a 25 éves Fülöp Mártonért, így a magyar labdarúgó-válogatott kapusa lehet a valaha volt legdrágább magyar labdarúgó, ha igaz, amit Nagy-Britanniában ír az angol sajtó - többek között a Daily Mail.