Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Szeretnék minél elõbb - akár még idén - a legjobb tízbe kerülni, és ez egy jó szezonzárással szerintem sikerülhet is. Egyelõre ennyi, maradjunk diplomatikusak”
- nyilatkozta Szávay Ágnes, magyar teniszcsillag egy interjúban.

„Antal szerint a liberalizáció és a terület felügyeletének megerõ­sítése jelentene megoldást a prob­lémákra, ez azonban önmagában nem igaz, a bajok gyökerei sokkal mélyebbre nyúlnak”
- véli Mihályi Péter közgazdász, a MÁV Igazgatóságának volt tagja Antal Dániel korábbi, Kiesik a pénz a zsebünkbõl címû cikkére reagálva.

„Azért vagyok mérges, mert túl sok gyanús esetet láttam, amikor az atléták egyszerûen megúszták.”
Bengt Saltin professzor szerint is lehet csalni a jelenlegi ellenõrzési módszerek mellett. A professzort sporttudományos munkásságáért a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábban ki is tüntette.

„A csillag és a körülötte keringõ bolygó közötti távolság hasonló a Föld és a Nap távolságához, tehát adottak a megfelelõ körülmények ahhoz, hogy folyékony víz lehessen a felszínén. Ezért nagyon izgatottak vagyunk a felfedezés miatt”
- magyarázta a Scientific American-nek nyilatkozva Stephane Udry, aki munkatársaival olyan bolygót fedezett fel, amelyen minden eddigieknél magasabbra tehetõ az élet kialakulásának esélye.

„Ezzel gazdagítjuk a virtuális világot, másként, mint a YouTube”
- mondta Ulrich Johannes Schneider, a Lipcsei Egyetemi Könyvtár igazgatója a legrégebbi Újszövetséget tartalmazó Codex Sinaiticus internetes közzététele kapcsán.